Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

TŞOF 4 tesisini kiraya veriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TŞOF 4 tesisini kiraya veriyor

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, sahibi olduğu arasında Kırıkkale’de ki tesisinde bulunduğu 4 ayrı dinlenme tesisini kiraya verecek. Kapalı zarf usulü ile alınacak tekliflere ilişkin ihalede son başvuru tarihi 15 Ağustos.

 

HELİKOPTER PİSTİ DE BULUNUYOR

Mülkiyeti TŞOF’a ait olan Konya Kulu, Sivrihisar, Kırşehir ve Kırıkkale’ de bulunan tesislerin bazısında otel ve akaryakıt istasyonu da bulunuyor. Söz konusu tesislerin işletmesini uzun bir süreden beri TŞOF yapıyor. Ancak yapılacak ihale ile söz konusu tesisler başka kişi veya şirketlere kiralanacak. Ankara-Konya yolunda 30 bin metrekarelik geniş bir alana kurulan Kulu Dinlenme Tesiste 150 kişilik lokanta, 5 alışveriş mağazası ve helikopter pisti ile 44 odalı bir otel bulunuyor.

 

OTELİ DE VAR

Ankara-Eskişehir yolu üzerinde 100 dönümlük alana kurulan Sivrihisar Akaryakıt ve Dinlenme Tesisinde ise 250 kişilik lokanta, 150 kişilik kafeterya, konferans salonu ve 56 odalık bir otel yer alıyor. Samsun Devlet Karayolunda bulunan ve 30 bin metrekarelik bir alana kurulan Kırıkkale Akaryakıt ve Dinlenme Tesisinde 44 yataklı otel, 32 yataklı şoför evi, lokanta ve 5 adet alışveriş mağazası bulunuyor.

 

SON TEKLİFLER 15 AĞUSTOS’TA ALINACAK

Son dinlenme tesisi olan Kırşehir Akaryakıt ve Dinlenme Tesisi 70 bin metrekarelik bir alana sahip. Diğer tesislerde olduğu gibi bu tesiste de 250 kişilik lokanta,150 kişilik kafeterya,7 adet alışveriş mağazası,48 odalı otel ve 30 yataklı şoför konuk evi bulunuyor. Bu tesisi diğerlerinden farklı kılan özelliği ise 300-350 kişilik düğün salonunun olması. İhalede teklifler kapalı zarf usulü ile yapılacak. Son teklif tarihi ise 15 Ağustos. İhaleye ilişkin şartname ise TŞOF’un Ankara Çankaya’daki merkezinde temin edilebilir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x