Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

TÜGVA AŞURE DAĞITTI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Başkanlığı Aşure Günü kapsamında Yahşihan İlçesi Yenişehir Mahallesinde Aşure Dağıttı.

AHMET SUNGUR KATILDI

TÜGVA AŞURE DAĞITTI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Öğrencilerin yoğun olduğu Yenişehir Mahallesinde Muharrem ayı ve Aşure Günü kapsamında TÜGVA tarafından aşure dağıtıldı. Programa, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi, İş Adamı Cihat Mencet ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur katılırken, Sungur “Türkiye Gençlik Vakfı tarafından ilçemiz Yurt-Kur caddemizde düzenlenen Aşure Programına katıldık, Vakıf Başkanımız Mehmet Çağrı Baykal kardeşim ve değerli yönetim kurulu üyeleri ile öğrenci kardeşlerimle bu önemli ve mübarek günde birlikte olmaktan gurur duydum; Bu vesile ile Siz Değerli Hemşerilerim ve Tüm İslam âleminin Mübarek Muharrem Ay’ı ve Aşure gününün hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan  niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

BAYKAL “DEVAM EDECEK”

TÜGVA AŞURE DAĞITTI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Çalışmalarının daha aktif bir şekilde devam edeceğini belirten TÜGVA İl Başkanı Mehmet Çağrı Baykal “Aşure Günü nedeni ile öğrenci kardeşlerimize aşure dağıttık. Programımıza katılan Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sungur’a teşekkür ediyorum. TÜGVA olarak çalışmalarımız hızla devam etmekte. Bu tür organizasyonlarla ülkemizde Milli Birlik ve Beraberliğin devamını sağlamak adına her şeyi yapmaya hazırız.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x