Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TÜGVA’DAN DARBEYE LANET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ailesinin desteklediği Türkiye Gençlik Vakfı Yurdun dört bir yanında darbeye karşı eylem yapıyor. Dün demokrasi nöbetine katılan TÜGVA Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Çağrı Baykal burada toplanan vatandaşlara hitap etti.
Cumhuriyet Meydanında her gece düzenlenen Demokrasi nöbetine katılan ve burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Türkiye Gençlik Vakfı Kırıkkale İl Temsilcisi Mehmet Çağrı Baykal “Siz burada sadece demokrasi nöbeti tutmuyorsunuz. Siz, Habil ile Kabil’in kavgasında Habil’in safında, Hz. İbrahim ile Nemrud’un kavgasında Hz. İbrahim’in safında, Sahabe ile müşriklerin kavgasında Sahabe’nin safında ve Hak ile batılın savaşında Hakkın tarafında olduğunuzu söylüyorsunuz.” Dedi. Ayrıca 15 Temmuz tarihine değinen Baykal “15 Temmuz Haçlıların Kudüs’ü işgal ettikleri gün, ne diyordu FETÖ lideri Vatikan’da Papa’ya; biz sizin kutsal hizmetinizde görev almak istiyoruz. İşte hiç de tesadüf olmayan bir tarihte kendi ülkesine savaş savaş açtırdı” dedi. Ayrıca Fethullah Gülen için “Madem suçun yok, Sıkıysa ülkeye dön” dedi.
Mehmet Çağrı Baykal: Baykal konuşmasının sonunda vatandaşlara “Devletin Başı size Meydanları boşaltın diyene kadar Meydanları boş bırakmayın” dedi…

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x