Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tunus ve AHİKA yönetimi buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tunus Kalkınma Bakanlığı ve Bölgesel Kalkınma Ajansları yetkililerinden oluşan grup bir dizi inceleme için Türkiye’ye geldi. Grup ilk olarak Ankara’da Kalkınma Bakanlığı ve Ankara Kalkınma Ajansı’nı ziyaret ederek temaslarda bulundu.

 

Nevşehir’e gelen Tunuslu Grup, burada ilk olarak Ahiler Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında gruba yönelik Ahiler Kalkınma Ajansı ve Kapadokya tanıtımını içeren bir sunum gerçekleştirildi. Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Melike Aygün Çakıroğlu ve Nevşehir Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bekir Varol’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda karşılıklı işbirliği konusunda fikir birliğine varıldı. Ajans Binasındaki toplantının ardından Tunuslu Grup Kapadokya’yı gezerek doğal ve tarihi güzellikleri görme şansı yakaladı.  Tunuslu Kalkınma Uzmanları yarın ise, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından geçtiğimiz yıllarda uygulanan Mali Destek Programlarından bazı projeleri yerinde gezerek ziyaret ettiler.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x