Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Türk gecesinde stres attılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SAVUNMA SEMPOZYUMUNA KATILAN YABANCI KONUKLARA KIRIKKALE GECESİ DÜZENLENDİ
Kırıkkale Üniversitesi 1’inci Savunma Sanayi Sempozyumunu kampus alanı içerisinde 2 gün süreyle sürdürdü. Sempozyuma Türkiye’nin çok ilinden Büyük kuruluşların ARGE temsilcileri ile Yurt dışından da firma ve Panele konuşmacı olarak heyetler katıldı.
 
Kırıkkale’yi anlattılar
Panele katılan MKEK Genel Müdürü Ertunç yaptığı konuşmada; “MKEK, sadece kendi ordusunun ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışan kurum olmaktan, bugün 30’u aşkın ülkeye ihracatı  yapan ve dünya perspektifinde markası olan kurum konumuna gelmiştir” dedi. Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi Dairesi Teknoloji Yönetimi Grup Müdürü Deniz Demirci, Türkiye nin 2023 için çok ciddi hedefleri olduğunu dünyada en büyük 10  ekonomisi i arasına girmek olduğunu dile getirdi. AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kaan Köksal  ile Kırıkkale Valisi Ali Kolat’da sempozyum da konuşmalar yaptılar. Sempozyumun  stresi yorgunluğunu  atmaları için gelen konuklara  MKE Genel Müdürlüğünden Orhan Gülden MKEK Tanıtım ve fuarlar organizasyonu  şube müdürü ile MKEK’dan Sedat Mutafoğlu’nun organizasyonunda  Türk Gecesi (Kırıkkale Gecesi) düzenlediler.
 
USTALAR TOPLULUĞU MEST ETTİ
MKEK lokalinde 200 e yakın Türk ve Yurt dışından gelen misafirlere  yemekli ,sazlı sözlü eğlence düzenlendi. Kırıkkale Gecesinde, Yabancı konukların hayranlığı en üst seviyedeydi. Kırıkkale’mizin Ustalar  topluluğu saz ve ses sanıcıları Neşet Ertaş ve Hacı Taşan’dan söyledikleri türkülerle mest oldular. Meşhur davulcu sanatçımız ve arkadaşının davul sow ile kaşık oyunu eğlencenin en yüksek seviyesine çıkardılar. KÜ Metaloji Makine Mühendisi Şule Ocak Araz ile  Belçika’lı bayan Profesör Mafalda Guedes  eğlence ve  Yemekte Keskin tavanın lezzetine hayran kalan konuklar arasında idi.  Ortak söz olarak Kırıkkale’de panel çok olsa da çok çok  gelsek dediler. MKEK Tanıtım ve fuarlar organizasyonu  şube müdürü Orhan Gülden Program sonunda gelen misafir konuklar  MKE logolu kravat, mermili kol manşeti, MKEK logolu bir birinden zengin  hediyeler sundu. Program bitiminden sonra  özel araçlarla konukların  kalacakları  tesislere uğurlandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu