Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TÜRK METAL SENDİKASINDAN EİĞİTİME TAM DESTEK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Üyelerinin haklarını koruyan kollayan, kazanımlarını artıran ve endüstri ilişkilerindeki pozitif yaklaşımıyla, Türkiye´de sanayinin bugünlere gelmesinde önemli pay sahibi olan Türk Metal Sendikası eğitime verdiği destekle de takdir topladı. Türk Metal Sendikası 180 bin üyesine 150 şer TL´lik eğitim yardımının üçüncü dilimini dağıtmanın sevincini yaşadı.
TOPLAM 25 MİLYON LİRA
Türk Metal Sendikası daha eğitimli ve mutlu bir nesil için eğitim alanında öncü sendika olmaya devam ediyor. Toplamda 100 Milyon TL tutarındaki eğitim yardımlarının 25 Milyon TL´lik 3. dilimi bu hafta iş yerlerindeki sendika temsilciliklerine dağıtılmaya başlandı. Diğer illerde olduğu gibi Türk Metal Sendikasının Kırıkkale´deki şubesinde de üyelere 150 şer TL´lik eğitim yardımı Şube Başkanı Mürsel Öcal tarafından ulaştırıldı.
TOPLAM 180.000 ÜYEYE
Kırıkkale Şubeye bağlı iş yerlerini gezerek tüm üye çalışanlarına 2016 yılı eğitim yardım kartlarını dağıtan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal “Eğitim yardımlarımızın üçüncü dilimini 180 bin üyemize ulaştırmanın hazzını yaşıyoruz. Her alanda olduğu gibi eğitimde de öncü sendika olan Türk Metal Sendikası 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesinde üyelerimizin çocuklarının da yanında olmuştur. Her hizmetimizle üyelerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyor, ülkemizin ve üyelerimizin geleceği için çalışıyoruz” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x