Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Türk Metal’de bayramlaşma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan Bayramının üçüncü günü Türk Metal Sendikası Kırıkkale şubesinde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Sendika üyeleri, sendika binasında düzenlenen bayramlaşma etkinliğiyle, sıcak ve samimi bir bayramlaşma gerçekleştirdiler.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Teke, şube yöneticileri ve üyelerin katıldığı yüzlerin güldüğü bayramlaşmada ayaküstü samimi sohbetler gerçekleştirildi. Birlik beraberlik içerisinde bir bayram yaşadıklarını belirten Şube Başkanı Teke, “Mübarek Ramazan Bayramının size ve ailenize bolluk, bereket ve sağlık, İslam âlemi ve Yüce Türk Milletine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle Kırıkkaleli hemşerilerimizin, üyelerimizin mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

 

ÇOK ÖNEMLİ GÜNLERDİR

Teke, “Bayramlar manevi bir ziyafettir, neşe, sevinç, sevme, sevilme ve sevindirme günleridir. Kardeşlik duygularının perçinleştiği, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, şefkat ve merhamet duygularının coştuğu, dargınlıkların sona erdiği, asık suratların güldüğü ve katılaşmış kalplerin yumuşadığı müstesna günlerdir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x