Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Türk Milletinin Ciğerini Yaktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kayseri’de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklere yönelik kalleş terör saldırısını lanetledi.

TÜRK MİLLETİNİN CİĞERİNİ YAKTI
MHP İl Başkanı Baloğlu, “Kayseri’deki acı Türk Milletinin ciğerini yaktı. Türk Milletinin başı sağolsun. Türkiye tarihi bir kavşak noktasında, hayati bir yol ayrımındadır. Türkiye topyekün bir saldırı altındadır. İç ve dış kaynaklı bölücü terör Türkiye Cumhuriyeti devletine ve güvenlik güçlerimize savaş ilan etmiştir. İçine girdiğimiz bu çok hassas dönemde herkes ve her kesim artık aklını başına toplamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir”

TÜRK MİLLETİ AYAKTADIR
“PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır.
Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır. Türkiye’nin milli beka ve barışını tasfiye etme cüretini gösterenlere karşı 79 milyon Türk vatandaşı tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere göz açtırmayacaktır. Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Türk Milleti ayaktadır”

FIRSAT VERMEYELİM
“Büyük Türk Milletinin bütün fertlerine, Milliyetçi Hareket mensuplarına ve bütün ülküdaşlarıma sağduyulu olmaları, soğukkanlılıklarını korumaları, tahriklere kapılmamaları ve kışkırtıcılara alet olmamaları çağrısında bulunuyorum. Kayseri’de meydana gelen terör saldırısından duyduğum derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum. Şu anda tedavi altında bulunan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah’tan niyazım, Türk ve Türkiye düşmanlarını kahretmesi, fitnenin müdavim ve mimarlarına fırsat vermemesidir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x