Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Türkiye, Kanlı ve Sinsi Kuşatmanın Hedefinde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, Türkiye’nin kanlı ve sinsi bir kuşatmanın hedefinde olduğunu belirterek, karanlık güçlerin terör yoluyla ülkede nefret ortamı oluşturmaya çalıştığını bildirdi.

Saadet Partisi İl Binasında düzenlediği basın açıklamasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Faruk Vurgun, “Bütün bu alçak saldırılara, bu kanlı pusulara karşı en büyük güvencemiz yine emniyet güçlerimizin cesareti ve milletimizin feraseti olacaktır. El ele, omuz omuza hep beraber bu kuşatmayı kıracağız. Türkiye’nin bir kaos ve korku imparatorluğuna dönüşmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

Küresel emperyalist sistemin ayrıştırdığı İslam dünyasının birlikteliğini yeniden tesis edeceklerini belirten Vurgun, “Müslüman ülkeler, kendi düşmanlarının ürettiği silahlarla birbirlerine saldırarak, birbirlerinin kanına giriyorlar. Hiçbir İslam ülkesi kendi sınırını çizememiştir. O sınırları kanla çizen, küresel emperyalistlerdir. Onların zulmü dünyayı ezmektedir. Biz geçmişte olduğu gibi bugün de bu anlayışa karşıyız.” ifadesini kullandı.

“GEREĞİNİ BİZ YAPACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür” sözünü hatırlatan Vurgun, “Sayın Cumhurbaşkanı gayet haklı olarak ‘Dünya beşten büyük’ diyor ama gereği yapılmıyor. Onun gereğini biz yapacağız.” diye konuştu.

Türkiye’nin Rusya ile yaptığı enerji anlaşmasına da değinen Vurgun, enerji alanında her türlü işbirliğine gidilmesini istedi. Vurgun, “Enerji işbirliği, yapılması gereken bir faaliyettir. Enerji konusunda ne açıdan bakarsak bakalım, Türkiye kendisine yeter hale getirilmelidir zira imkanlar buna elveriyor.”değerlendirmesini yaptı.
“TÜRKİYE’DE KAOSA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Türkiye’nin oldukça hassas bir süreçten geçtiğine işaret eden Vurgun, karanlık güçlerin terör yoluyla ülke üzerindeki emellerine ulaşmaya çalıştıklarını ancak millet olarak buna asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı. Vurgun, “Bütün bu alçak saldırılara, bu kanlı pusulara karşı en büyük güvencemiz yine emniyet güçlerimizin cesareti ve milletimizin feraseti olacaktır. El ele, omuz omuza hep beraber bu kuşatmayı kıracağız. Türkiye’nin bir kaos ve korku imparatorluğuna dönüşmesine izin vermeyeceğiz.” diye konuştu.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x