Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Türkiye Kupası çekimi yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Kupası maç tarihleri ile 1. tur eşleşmeleri ve maç programı belli oldu. İlimizi temsil eden Türk Metal Kırıkalespor ile MKE Kırıkkalespor’un ilk turdaki rakipleri de belli oldu.

 

33’Ü AMATÖR 42 TAKIM KATILACAK

Türkiye Kupası maç tarihleri ile 1. tur eşleşmeleri ve maç programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleşen kura çekimi sonrasında 33’ü amatör 42 takımın katılacağı 1. tur müsabakaları, 22 Ağustos Salı günü tek maç eleme usulüne göre, küçük numarayı çeken takımların sahalarında oynanacak. Kura çekiminde ilimizi Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’te temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor ile MKE Kırıkkalespor’un da rakipleri belli oldu.

 

YERLER VE SAAT BELLİ OLDU

22 Ağustos’ta oynanacak ilk tur karşılaşmalarında TM Kırıkkalespor, Bartınspor ile saat 16:00’da Bartın Atatürk Stadyumunda karşılaşacak. Bir diğer temsilcimiz MKE Kırıkkalespor ise, Fikret Karabudak Stadyumunda saat 16:00’da Yozgatspor 1959 FK ile karşılaşacak. Karşılaşmaların hakem triosu henüz belli olmazken, ilerleyen günlerde hakemlerin koşu testinden sonra isimlerinin açıklanacağı öğrenildi.

 

TFF AÇIKLAMA YAPTI

TFF resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü’nün Madde 2/A/a/2 maddesine istinaden, Türkiye Kupası 1. tur eşleşmeleri, Türkiye Futbol Federasyonu İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez nezaretinde belirlendi. 33’ü amatör 42 takımın katılacağı 1. tur müsabakaları, 22 Ağustos Salı günü tek maç eleme usulüne göre, küçük numarayı çeken takımların sahalarında oynanacak. Müsabakalar sonucu rakiplerini eleyen 21 takım 2. tur müsabakalarına katılmaya hak kazanacak” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x