Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Türkiye önü kesilemez bir ülke olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye önü kesilemez bir ülke olacak

16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylamasına bir haftadan az bir süre kalırken AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan yardımcıları ile birlikte ardiyeciler sitesini ziyaret eden Akçay, 16 Nisan’da sandıktan çıkacak güçlü bir evet kararı ile Türkiye’nin önünü artık hiçbir gücün kesemeyeceğini dile getirdi.

 

GÜÇLÜ BİR EVET İÇİN

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasına sayılı günler kala AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, saha çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve anayasa değişikliğini anlatarak halk oylaması için destek isteyen AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ardiyeciler Sitesini ziyaret etti. İl Başkan Yardımcıları Bahadır Kılıç, Mustafa Kaplan, Hüseyin Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Yöndemli ve Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven’in de, il Başkanı Akçay’a eşlik ettiği ziyaretlerde Akçay, esnaf ve vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı ve halk oylaması için destek istedi. Akçay, 16 Nisan’da sandıktan çıkacak güçlü bir evet kararı ile Türkiye’nin önünü artık hiçbir gücün kesemeyeceğini dile getirdi.

 

SAHADA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

25 Şubat tarihinden bu yana sahada aralıksız olarak çalışmalarının bütün teşkilat üyeleri ile birlikte sürdürmeye devam ettiklerini ifade eden Akçay, “Mesele memleket meselesi. Kişi yada parti  meselesi değil. Bu sebeple 25 Şubatta verilen referandum startı ile birlikte aralıksız olarak teşkilatımızın her kademesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son ana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. 16 Nisan’da sandıktan çıkacak güçlü bir evet kararı ile Türkiye artık önü kesilemeyecek, kalkınma ve büyümede istikrar yakalamış, bölgesinde ve geleceğinde söz sahibi bir ülke haline gelecek. Avrupa ülkeleri ve terör örgütleri referandumdan çıkacak güçlü bir evet kararından çok korkuyorlar. Bu sebeple bu referandumdan evet kararı çıkmalı” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x