Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Türkiye Şampiyonası’na gidiyorlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Halter müsabakaları sona erdi
 
17 SPORCU KATILDI
9 okulun ve 17 sporcunun katıldığı 10 Şubat 2015 tarihinde Başpınar Spor Kompleksi Halter Salonu’nda yapılan yıldızlar ve gençler halter müsabakaları koparma ve silkme olarak iki kategoride yapıldı. Dereceye giren sporcular Nevşehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandılar.
 
“PARLAK YILLARINA DÖNMEYE BAŞLADI”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; “2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldızlar ve Gençler Halter müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim” dedi. Burada başarı elde eden sporcuların Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandıklarını dile getiren Ünlü; “Halter Sporunun geçmişteki hareketli ve parlak yıllarına tekrar dönmeye başladı. Bu konuda emeği geçen antrenörlere teşekkür ederim” dedi.
 
“ÜCRETSİZ FAYDALANIN”
Konuşmasının devamında internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumu ve gençleri gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilediğini dile getirerek, “Gençlerimizi bu tuzaklardan kurtarıp sosyalleştirerek, spora yönelterek ve kontrol altında tutarak bu olumsuz etkenlerden uzaklaştırmalıyız” dedi.  Bunun için sporculara ve spor yapmak isteyen herkese her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ünlü, tesislerin kapılarının her zaman açık olduğunu spor yapmak isteyen herkesin tesislerin imkanlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini belirtti.
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANAN SPORCULAR
 
YILDIZ KIZLAR
53 Kg Ferda Kızılırmak
58 Kg Rabia Aslıçelik
 
YILDIZ ERKEKLER
45 Kg Mustafa Baloğlu
+85 Kg Burak Sarıkoca
 
GENÇ KIZLAR
53 Kg Kevser Tamdemir
58 Kg Demet Şahin
63 Kg Yasemin Keskin
 
GENÇ ERKEKLER
62 Kg Ali Eren Dikmen
69 Kg Hacı Yusuf Kaplan
77 Kg Mustafa Çelik
+85 Kg Abdurrahman Sarıkoca
+94 Kg Hasan Hüseyin Akın
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu