Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Türkiye şampiyonu oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 27 Mayıs – 03 Haziran 2016 tarihleri arasında Mersin Erdemli’de düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Emin Dalbudak 41,5 kg da Türkiye Şampiyonu oldu.

 

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Mersin Erdemlide düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kulübü Sporcusu Emin Dalbudak 41,5 kg da rakipleri karşısında üstün bir performans göstererek Türkiye Şampiyonu oldu. Geçmiş yıllarda Türkiye dereceleri bulunan sporcumuz Üst Minikler Türkiye Şampiyonu olarak bir kez daha göğsümüzü kabartıp Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

 

ESKİ GÜNLERE DÖNECEK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada “Sporcumuz Üst Minikler Türkiye Şampiyonu olarak bir kez daha bizleri gururlandırdı. Sporcumuzun diğer sporculara iyi bir rol model oldu. Çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz. Sporcumuzu tekrar tebrik ediyorum. Kırıkkale’de boks inşallah eski günlere dönecek. Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcumuza başarılar dilerim. Sporcumuzu yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörlerimiz Serdar Bozer ve Salim Dalbudak’a emekleri için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu