Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Türkiye yaşanabilir bir ülke değil

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SAADET PARTİSİ VURGUN İLE YOLA DEVAM DEDİ
 
Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresini, Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın katılımıyla Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongrede konuşma yapan Kamalak, Yaşanılabilir bir Türkiye diyoruz’ diyen Genel Başkan Kamalak, “Türkiye yaşanılabilir bir ülke değil. Türkiye yaşanılabilir bir ülke ise gencecik bedenler kanlarıyla neyin bedellerini ödüyor?” dedi.
 
BAŞBAKAN KAMALAK
Genel Başkan Kamalak’ın salona girmesi ile birlikte davetliler ‘Başbakan Kamalak’ diye sloganlar attılar. Genel Başkan Kamalak ise kürsüye çıkarak davetlileri selamladı. SP 5. Olağan Kırıkkale İl Kongresi divan teşekkülü oluşturuldu. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Faruk Vurgun, 267 delegenin güvenoyunu alarak tekrar başkanlık görevine seçildi.
 
SAADET’TE 5. OLAĞAN KONGRE
Saadet Partisi 5. Olağan Kırıkkale İl Kongresi dün İl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Yaşan Canbay, Muzaffer Baydar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı Yaşan Canbay seçilirken Başkan Yardımcılığına Muzaffer Baydar, katip üyeliklerine ise Mehmet Türkoğlu ve Selami Çakır getirildi.
 
MİLLİ GÖRÜŞTEN BAŞKA KURTULUŞ KAPISI YOK
Mevcut Başkan Faruk Vurgun yaptı. Vurgun, Milli Görüşçülerin en zor dönemlerde dimdik ayakta durduğunu belirterek, bu tabloların göğüslerinin kabarttığını söyledi. Başkan Vurgun, “Milli görüşten başka kurtuluş kapısı yok. Önümüzdeki yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde partimizin en iyi sonucu alması için canla başla çalışacağız. Ayrıca terörle mücadelede şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz” diye konuştu.
 
BU ÜLKENİN PROBLEMLERİNİ ANCAK SAHİPLERİ ÇÖZER
‘Yaşanılabilir bir Türkiye diyoruz’ diyen Genel Başkan Kamalak, “Türkiye yaşanılabilir bir ülke değil. Türkiye yaşanılabilir bir ülke ise gencecik bedenler kanlarıyla neyin bedellerini ödüyor? Şehitlerimiz nereden geliyor? Bu akan kanı kim durduracak? Bu kanı ancak Saadet Partisi durdurur. 35 yıldan beni terör hiç durmuyor. Bizler kardeşlik hukuku ile bu terörü durduracağız. Bu ülkenin problemlerini ancak sahipleri çözer” dedi.
 
İŞTE YÖNETİM
İl Başkanı Faruk Vurgun, Yönetim Kurulu Asıl Üyeler; Mustafa Başkan, Yaşar Bulut, Mehmet Erduhan, Muin Yıldız, Ali İhsan Akgün, Hüseyin Yılmaz, Mustafa Yoluş, Metin Korkmaz, Remzi Kuzucu, Saim Küçükerdem, Haydar Korkmaz, Harun Kutluca, Cahit Tulumbacı, Hacı Arap Elitok. İl Disiplin Kurulu Asil üyeler; Veysel Kutluca, İsmail Akay, Abdurrahman Bulum, Halim Uca ve Hidayet Işık.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu