Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Türkiye’nin Polis İmamı da Kırıkkale’den Çıktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan FETÖ/PDY soruşturmasında Yurt Dışına kaçan Türkiye Polis İmamının Kırıkkale’de Mühendislik yaptığı öğrenildi. Türkiye Polis İmamı Cemal Kod adlı T.S’nin yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Türkiye’nin ‘polis imamı’ olduğu belirlenen ve hakkında yakalama kararı bulunan T.S.’nin darbe girişiminden 15 gün sonra yurt dışına kaçtığı açıklandı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY’ye yönelik yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Konuyla ilgili başsavcılıktan yapılan açıklamada, örgütün emniyet içerisindeki  yapılanmasına yönelik çalışmanın devam ettiği bildirilerek, şu ifadelere yer verildi: “İfadesine başvurulan şüphelilerin beyanları üzerine Kırıkkale’de mühendis olarak görev yapan Cemal kod adlı T.S.’nin Türkiye Polis imamı olduğu ve şahsın 15 Temmuz’da gerçekleştirilen kalkışmadan sonra 30 Temmuz tarihinde Esenboğa havaalanını kullanarak yurt dışına çıktığının tespit edilmesi üzerine hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır. Ayrıca FETÖ/PDY terör örgütünde Cemal kod adlı T.S.’den önce Türkiye Polis imamı olarak görev yapan gazeteci S.S.’nin yurt dışına çıktığı tespit edilmiş ve hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır.” Denildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x