Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Türksel Hoca, Maraş’ta eğitim verecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Uygulamaları kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin desteğiyle eğitim uygulama programı düzenlendi. Proje kapsamında Prof. Dr. Ç. Türksel Dülgergil tarafından personele eğitim verilecek.
 
UYGULAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 8 Ağustos’ta sona erecek program kapsamında sağlık eğitimi alan öğrencilerin mezuniyet öncesi koruyucu hekimlik felsefesi ile tanışmaları sağlanacak. Ayrıca, dünyanın en yaygın kronik hastalıklarından biri olan diş ve diş eti hastalıklarının çeşitli koruyucu uygulamalar ile önlenebileceği belirtilen açıklamada, Yaz Okulu çalışmasında da bu yıl ilk kez yurt dışından, İsveç Malmö Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin katılımının sağlanacağı belirtildi. Türkiye’nin değişik üniversitelerinden gelen diş hekimliği fakültesi öğrencileri, sağlık yüksekokulu ebelik-hemşirelik öğrencileri ve personele Prof. Dr. Ç. Türksel Dülgergil tarafından eğitim verilecek.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu