Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Turna ve Köksal ailelerinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehrimizin tanınmış simalarından Efendi Köksal’ın oğlu Samet ile Cengiz Turna’nın kızı Aysel Ceren düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Necla-Cengiz Turna çiftinin biricik kızı Aysel Ceren ile Senem-Efendi Köksal çiftinin biricik oğlu Samet, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Bağlarbaşı Mahallesi, Köroğlu Caddesi No:54’te gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Düğün törene çok sayıda davetli katılırken Turna ve Köksal aileleri davetlilere yoğun ilgi gösterdi. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Turna ve Köksal ailelerini yalnız bırakmazken davetliler, birbirinden güzel şarkı ve türkülerle doyasıya eğlendi. Damat Samet, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

 

“GURURLU VE MUTLUYUM”

Turna ve Köksal ailelerini sevenleri, dostları, akrabaları olmak üzere iş adamları, sivil toplum kuruluşları, dernek, sendika ve siyaset camiasındaki yakınları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Efendi Köksal, “Oğlum büyüdü ve evlendi. Allah razı olsun sevenlerimiz yalnız bırakmadı. Darısı tüm evlatlarımızın başına, birlik, beraberlik böylesine düğünlerde, bayramlarda gözüküyor. Genç çiftlerimiz inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x