Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Tutabilene aşk olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tutabilene aşk olsun

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde Devrek Belediyespor’u Fatih ve Kaan’ın attığı goller ile 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

 

RAKİBİN OYUNUNU BOZAN İKİLİ

Başpınar 17 Ağustos Stadyumunda oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grup karşılaşmasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile Devrek Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın balama vuruşu ile birlikte Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Devrek Belediyespor’a üstünlük sağlamayı başardı. Özellikle orta alanda Özgür ve Muzaffer’in başarılı pasları ve rakip takım oyununu bozan oyun tarzları Kırıkkalespor’un üstünlük sağlamasını sağladı.

 

FATİH İLE ÖNE GEÇTİK

Karşılaşmanın 20’nci dakikasında orta alanda topla buluşan Fatih Görücü, ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci son anda kornere çeldi. Pozisyonun devamında kullanılan korner vuruşunda boşta kalan topu iyi takip eden Fatih Görücü, güzel bir vuruş ile Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra orta alanda baskı yapan Kırıkkalespor, kazandığı ikili mücadeleler ile oyunu kendi elinde tutmayı başardı ancak kanatlardan gelişen ataklarda ikinci golü bulamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

 

HARİKA PAS TRAFİĞİ İLE GELEN 2’NCİ GOL

İkinci yarı rüzgara karşı oynayan Kırıkkalespor, oyunu yerden kurarak topa daha çok sahip olarak skor farkını ikiye çıkartmaya çalıştı.  Karşılaşmanın 47’nci dakikasında Özgün’ün pası ile topla buluşan Fatih Güçlü, kaleci ile bire bir kaldığı pozisyonda topu kalecinin kucağına vurarak ikinci golü adeta elinin tersi ile itti. Farkı ikiye çıkartmak için atak geliştiren Kırıkkalespor, 50’inci dakikada orta alanda Kaan, Kaıumzhan ve Ferhat üçlüsünün pas trafiği ile ceza sahasında topla buluşan Kaan Kırıkkalespor’un ikinci golünü attı.

 

ÖZGÜR VE MUZAFER’DEN ETKİLİ PERFORMANS

Farkı ikiye çıkartan Kırıkkalespor, orta oyunu tamamen kontrol altına aldı. Rakibin farkı azaltmak için kontra ataklarına Kırıkkalespor, Özgür ve Muzaffer’in etkili oyunu engel olurken, Fatih Görücü ve Kaımzhan ile kanatlardan ceza sahasına açtığı ortalar ile üçüncü golü aradı. Fatih Güçlü, Fatih Görücü ve Kaımzhan ile üçüncü gol fırsatları yakalayan Kırıkkalespor, yakaladığı pozisyonları bir türlü gole çeviremeyince karşılaşma 2-0 Kırıkkale Büyük Anadoluspor7un üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber: Burak Can

Foto: Halil Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x