Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Tüten’e veda yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Aydın Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’e Adliye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

MKE Sosyal Tesisleri Havuz başında düzenlenen veda yemeğine, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan,  Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Köker, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Ahmet Güneş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Hakimler, Savcılar ve Şube müdürleri katıldı. Veda yemeği sonrasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Vali Haktankaçmaz,  Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’in, ilimize zor bir dönemin en başında geldiğini ve kendisi ile birlikte yaklaşık bir yıllık çalışma arkadaşlığı yaptıklarını söyledi.

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten ise “Vedalar hüzünlü olur ve bu benim sekizinci vedam. Kırıkkale’deki görevime 16 Temmuz 2016 ‘da başlamıştım. Bu ülke için, bu millet için zor bir dönemdi. Bir nebze de olsa bu devlete, bu millete sizlerle birlikte bir omuz verebilmişsek ne mutlu bize. Bu zor dönemdeki duruşları ve yardımlarından dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Jandarma Komutanımıza, İl Emniyet Müdürümüze, Hâkim ve Savcı arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

 

GÜNÜN ANISINA HEDİYE

Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’e, Kırıkkale’de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, günün anısına el dokuması Karakeçili kilimi ve el sanatı tabak verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x