Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Tuvaleti bile yok!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüzlerce kilometre kat edip, Kırıkkale Hurda Müdürlüğü’ne gelen kamyon-TIR şoförleri müdürlük alanında tuvaleti bile bulamıyorlar. 

 

Tepki artıyor

Son zamanlarda adı sık sık yolsuzluk iddialarıyla anılan Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu, bu yaz sosyal tesislerinin kapısını açmayı sürdürmüş ve sosyal tesislerinin bakımsızlığı ile büyük tepki toplamıştı. Ancak Hurda Müdürlüğü’nde yıllardır yaşanan rezillik “Pes” dedirten cinsten. Günde ortalama 300 kamyon-TIR şoförünün geldiği Hurda Müdürlüğü’nde sosyal tesislerin olmayışı kurumu eleştirilere maruz bırakıyor. Yüzlerce kilometre kat ederek Kırıkkale Hurda Müdürlüğü’ne gelen şoförler ve misafirler bırakın oturacak alanı, sosyal tesisleri, tuvalet bile bulamıyor. Bu durum vatandaşlardan da büyük tepki topluyor.

 

Büyük ayıp

Gazetemiz Haber Müdürü Fatih Gençer’in ulaştığı kamyon şoförleri, “Koskoca MKE’nin tuvaleti bile yok. Biz burada bir emek veriyoruz. Yüzlerce kilometre uzaklıktan gelip bir bardak çay içmek istiyoruz. Bırakın çay içmeyi tuvalet bile bulamıyoruz. Bu kurumun üzerinde durması gereken büyük bir ayıptır” yorumunda bulundular.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu