Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Ulaştırma Memur Sen aşure dağıttı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ulaştırma Memur Sen aşure dağıttı

Muharrem Ayı olması nedeniyle Memur Sen’e bağlı Ulaştırma Memur Sen Kırıkkale Şubesi iş yerlerine Aşure dağıttı.

 

HERKESİ KUCAKLAYARAK

Geçtiğimiz günlerde Memur Sen’e bağlı Ulaştırma Memur Sen Kırıkkale Şubesi Başkanlığına atanan Oğuzhan Aydın, Muharrem ayı nedeniyle iş yerlerine aşure dağıtımı yaptı. Yahşihan, Irmak, Gar personeli ve yolculara aşure dağıtımı yapan Ulaştırma Memur Sen Kırıkkale Şubesi Başkanı Aydın, hizmetlerine ve çalışmalarına son sürat devam ettiklerini belirterek, “Bizler ayrım yapmadan, herkesi kucaklayarak hizmet sınırı olmadan çalışmak zorundayız. Her üyemiz bizim için değerlidir” ifadelerini kullandı.

 

HUZUR VE BEREKET DOLU

Aydın, “Hep birlikte bu sofraları paylaşmanın ve birlik beraberlik içinde muharrem ayının hikmetlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İçinde olduğumuz Muharrem ayı ve paylaştığımız aşurenin; tüm Müslüman aleminin ve insanlığın yaşadığı acı ve hüznün son bulduğu; huzur, bereket ve barış dolu güzel günlerin vesilesi olmasını diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x