Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Ülkemize sahip çıkalım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa referandumuna ‘HAYIR’ çalışmaları kapsamında CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Karakeçili ilçesini ziyaret etti. Demir, ilçedeki bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşı bilgilendirdi.

 

MUHABBET ETMEK İÇİN GELDİM

Demir, burada yaptığı konuşmada, kendisinin de bir yörük evladı olarak Karakeçili Yörükleriyle muhabbet etmek için geldiğini söyledi. Atatürk’ün kendilerine sağladığı imkanlarla okuyup Toroslar’dan gelen bir yörük evladı olarak siyasete girdiğine değinen Demir, şöyle konuştu: “Köyden gelip okuyarak millete hizmet etmek önemli. Bir sürece girdik, ‘evet’ denmesi halinde bu süreçte rejim değişikliği var. Tek adam tek başkan şeklinde bir rejime gidiyoruz. Parlamentonun zayıfladığı bir sistem ülkeyi hangi sıkıntılara sokacağı bilinmeyen karanlık bir yöne gidiyoruz.

 

REJİM DEĞİŞİKLİĞİNE ‘HAYIR’

Atatürk’e dahi verilmeyen yetkiler bir adamda toplanacak, ileride kimin geleceği belli olmaz, bu bir parti meselesi değil Türkiye’nin geleceği önemli, demokrasi ve ülkemize sahip çıkalım. 16 Nisan da herkes duygusal olmadan vicdanıyla hareket ederek çocuklarının, torunlarının geleceğini hesap ederek ‘hayır’ verelim. Tek kişinin seçmiş olduğu bakanlar bu ülkeyi yönetecek, demokrasi sisteminin geriye gitmesi demektir. Rejim değişikliğine ‘hayır’ diyelim.” Açıklamalarının ardından vatandaşlarla sohbet eden Demir, ilçeden ayrıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x