Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Ülkenin Her Köşesini Dar Ederim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çakıcı’dan Mesaj Var…

 

Ülkenin Her Köşesini Dar Ederim

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Keskin Cezaevi’ne nakledilen Alaattin Çakıcı,

yakınları ve avukatları aracılığı ile başta FETÖ Terör Örgütü ve devlet içerisinde sızmış hainlere yönelik açıklama yaptı. Açıklamasında Çakıcı’nın çok sert ifadeler kullandığı gözlerden kaçmazken hainlere hiçbir yerde fırsat vermeyen ve planları bozan Çakıcı’nın yine bir göz dağı vererek FETÖ ve terör örgütü sempatizanlarına ülkenin her köşesinin dar olduğunu söyledi.

 

METAZORİ ŞEKİLDE SEVK EDİLDİM

Çakıcı’nın ağzından yayımladığı metni aynen yayınlıyoruz “Ölümcül hasta iken Bolu Köroğlu Hastanesinde daha evvel büyük ameliyat geçirdim. Sonra KOAH krizinden süresiz yatırıldım ve 30 seans hafta da iki gün başhekim ve 3 doktor başta Nuray Oktay denen kadın mı yoksa erkek düşmanı, feminist beni var uygundur demiştir. Ankara’da benden rahatsız olan görevliler mi yoksa devletin siyasi kanadındaki FETÖ’cü şerefsizlerin emriyle mi bilmiyorum 15 hastalığı olan yatan hastayı metazori bir şekilde bana sormadan doktor raporuyla seyahat edebilir mi edemez mi, yasal olarak sormaları lazımken beni nakil ettiler. Hastane başhekimi Nuray Oktay ile diğer 5 imzayı atan doktor havadan, karadan seyahat edebilir can güvenliği sorunu yoktur demişlerdir”

 

KARŞIMA ÇIKACAK YÜREĞİNİZ YOK

“Bunlara soruyorum, sizler devletin içindeki FETÖ’cülerden mi emir aldınız halen mecliste 80 tane FETÖ’cü olduğu bilinmektedir. Allah’tan başka kimseye boyun eğmem. CIA’nin besleyicisi FETÖ, Kırıkkale F tipinde bin 100 kişisiniz. Beni öldürecek sizde yürek var mı? Eğer sizin parmağınız varsa Kırıkkale’de alayınıza ve FETÖ’ye küfür ettim tüm cezaevi biliyor bende buradayım. Sayın Tayyip Erdoğan’ın dışında hükümete yakın emir verilmişse adamsanız beni öldürün. Bu kapının önüne gelen yaşlı, kadın çocuk dışındaki FETÖ itleri size serum takarım, bunu her yattığım ilde de aynısını yaparım. Güvendiğiniz AB, ABD sizi nereye kadar korur? Evet çok hastayım ama Rabbime hamd olsun yürüyorum, konuşuyorum kendimi de koruyacak kadar fiziksel gücüm var. Adım Alaattin Çakıcı. Hangi tür vatan haini denemek isterse adliyede, hastanede, hapishanede buyursun gelsin” sözleri ile düşmanlara bir kez daha gözdağı verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x