Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Ülkü Ocakları bizim aynamız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Ülkü Ocağı başkanlığına yeni atanan Ali Gençtürk´ü ziyaret etti. Milletvekili Göçer Ülkü Ocaklarının bilinçli, bilgili ve vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan gençlerin yetişmesinde önemli bir oluşum olduğunu ülkü ocaklarının MHP’nin aynası olduğunu söyledi.

 

ONUR DUYUYORUM

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer beraberinde İl Başkanı Erdal Baloğlu ve ilçe Başkanı İlyas Canöz ve bazı parti yöneticileri ile birlikte Ülkü Ocağı Başkanlığına yeni atanan Ali Gençtürk´ü ziyaret etti. Milletvekili Göçer Ali Gençtürk´e yeni görevinde başarılar diledi. Serkan Tunçbilek´in yerine atanan Ali Gençtürk ise kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını belirterek Ülkü Ocağı gibi bir kuruluşun başkanı olmaktan büyük onur duyduğunu söyledi.

 

BENDE BU OCAK’TA YETİŞTİM

Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Ülkü Ocaklarının eğitim ve kültür alanında oluşmuş bir vakıf olduğunu söyledi. Burada bilgili, bilinçli ve vatan sevgisinin her şeyin üstünde tutan gençlerin yetişmesinde çok önemli bir kuruluş olduğunu belirterek kendisinin de bu ocakta yetiştiğini ve bu ocağın her kademesinde çeşitli zamanlarda görevler aldığını söyledi. İl Başkanı Erdal Baloğlu da Ülkü Ocağının özellikle seçim çalışmaları sürecinde çalışmalara büyük destek verdiğini belirterek tüm yönetim kuruluna ve yöneticilerine teşekkür etti.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu