Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Ülkü Ocakları’ndan üniversiteliye büyük destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkü Ocakları’ndan üniversiteliye büyük destek
Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Tunçbilek son projeleri olan Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu ile ilgili açıklama yaptı.

Eğitime sürekli katkı
Tunçbilek, “Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak ÖSYM tarafından 23 Temmuz 2014 itibari ile açıklanan 2014 ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarının Türk Gençliğine hayırlı olmasını diler, başarı göstererek üniversiteli olmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın eğime katkıları sürekli ve artarak devam etmektedir. İmza attığı birçok başarılı eğitim projesine bir yenisini daha eklemenin haklı gururu içerisindedir.

Hayırda yarışı teşvik
Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu üniversiteyi mukim oldukları şehirlerin dışında kazanan başta Ülkü Ocaklılar olmak üzere ihtiyaç ve talep sahiplerini de kapsayacak şekilde daha yolun başında genç üniversite adaylarının moral motivasyonlarını yüksek tutmak ve vakıf şuurundan hareketle hayırda yarışı teşvik için ortaya koyulmuş bir projedir.

Güvence altına alındı
Bir gelenek haline getirilen proje Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı kurumsal kimliğinde güvence altına alınmıştır. Proje kapsamında üniversiteyi kazanan genç arkadaşlarımızın kayıt süreci ve dini bayramlardaki ilk otobüs veya tren gidiş bilet ücretlerinin karşılanması hedeflenmektedir.

Eğitim ve şehir danışmanlığı hizmeti
Başta Ülküdaşlarımız olmak üzere tüm öğrencilerimize manevi desteğin yanında asgari olarak aile ekonomilerine maddi bir katkıda bulunulması amaçlanmaktadır. Ayrıca Kırıkkale’ye ulaştıklarında ülkücü konukseverliğiyle iniş peronlarında ve Kırıkkale Üniversitesinde Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu Standları’nda karşılanarak, eğitim ve şehir danışmanlığı hizmetleri de sunulacaktır” dedi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu