Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Ülkücü camia birlik içinde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkücü İşçiler Derneği 11 ilin katılımı ile birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Kırıkkale’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan İç Anadolu Bölge Başkanı Şükrü Kayabaşı ülkücü camiayı bir arada tutan en önemli etkenin dava olduğunu söyledi.

ATEŞ’E TEŞEKKÜR

11 ilin katılımı ile gerçekleşen ve Kırıkkale’nin ev sahipliği yaptığı birlik ve beraberlik yemeği Sarı Konak Restaurat’ta gerçekleşti. Kırıkkale İl Başkanı Abdullah Ateş tarafından organize edilen etkinlikte yapılan çalışmalar ve geçmiş döneme ait değerlendirmelerde bulunuldu. Bölge Başkanı Kayabaşı Kırıkkale’nin yönetim olarak bölgede örnek bir konumda olduğunu belirterek Kırıkkale İl Başkanı Abdullah Ateş’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.

ARALIKSIZ DEVAM

Katılımcılara teşekkür eden Ateş ise Ülkücü camianın bir dava uğruna çıktığı yolda hiçbir zaman ayrılık ve pişmanlık yaşamadığını belirterek katılımcılara birlik ve beraberlik mesajları için teşekkür etti. Kırıkkale’de yürütülen dernek faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında katılımcılara bilgi veren Ateş, Kırıkkale’de aktif olarak yürüttükleri sosyal temelli çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu