Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Ülkücü davanın temel taşı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAHÇELİ, MHP GENEL MERKEZİNDE SALONLARA SIĞMAYAN KIRIKKALELİ ÜLKÜCÜLERE SESLENDİ:

 

Ülkücü davanın temel taşı

Kongrelerini tamamlayarak yeni görev dağılımlarını gerçekleştiren MHP Kırıkkale il, ilçe ve bağlı kuruluş teşkilatları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Oldukça kalabalık bir kafileyle Genel Merkezi ziyaret eden Kırıkkaleli Ülkücüler, toplantı salonlarına sığmadı ve birçoğu toplantıyı ayakta takip etti.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİNİN İSPATI

21 Mayıs’ta Kongre süreci tamamlanan MHP il, ilçe ve bağlı kuruluşların teşkilat yöneticileri ve üyelerinin ailece katıldıkları Genel Merkez ziyareti, Kırıkkale’de Ülkücü Camianın birlik ve beraberliğini bir kez daha kanıtladı. Ziyaret, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun yanı sıra Merkez İlçe başta olmak üzere, tüm ilçe başkanlarını, MHP’li tek belediye olan Sulakyurt’un Belediye Başkanını, İl Kadın Kollarını, Ülkü Ocaklarını, Ülkücü İşçiler Derneğini ve TÜRKAV gibi teşkilatların başkanlarını, Yönetim Kurulu Üyelerini ve ailelerini Genel Merkez’de buluşturdu.

 

“ASİL TEMSİLCİLERİSİNİZ”

Bu tür ziyaretlerde kullanılan Büyük Salon’un dahi almadığı Kırıkkaleli Ülkücülerin birçoğu programı ayakta izlerken, bir saate yakın süren görüşme sırasında Genel Başkan Bahçeli’nin sıcak ve samimi tavırları ve sohbeti gözlerden kaçmadı. Kırıkkale’nin Ülkücü fikriyatın en önemli kalelerinden birisi olduğunun altını çizen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kırıkkale, Ülkücü Davanın temel taşı, sizler de asil temsilcilerisiniz. Memnuniyetle gözlemliyoruz ki, davamızı ve partimizi en üst noktalara getirmek için tüm teşkilatlarımız gece gündüz birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor. Bu manada başta İl Başkanımız Erdal Baloğlu Beyefendi olmak üzere en küçüğünden en büyüğüne bu davaya gönül veren, hizmet eden tüm teşkilat başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

 

HİZMET MAKAMLARIDIR

Bahçeli, “Saygı ve sevgi ölçüleri içerisinde partimizi ve makamlarını, bağrından çıktığı Yüce Türk Milletine hizmet makamları görün ve öyle muamele edin. İşte tam da bu yüzden hiç kimsenin de bu makamlara saygısızlık etmesine izin vermeyin. Şahsiyetinizi koruyun ve şahsiyetli bireyler olarak makamlarınızın saygınlığına halel getirmeyin” diyerek sözlerini tamamladı.

 

MERMİ KOL DÜĞMELERİ

Tamamen basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda bir süre kürsüde İl Başkanı Erdal Baloğlu ile bire bir sohbet eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha sonra kendisine Baloğlu tarafından takdim edilen Bozkurt Heykeli ve Kırıkkale’ye özgü “Mermi Kol Düğmelerini” kabul etti. Hediyeler için memnuniyetini dile getiren Bahçeli, özellikle mermi şeklindeki kol düğmelerini çok beğendiğini belirterek, “Bu kol düğmelerini özellikle takacağım ve vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine kast eden haddini bilmez hadsizlere özel bir mesaj vereceğim” diye konuştu.

 

SADAKATİMİZ ESASTIR

Hediye takdimi sırasında söz alan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu da Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” sözüne atıfta bulunarak, “Biz, vatanını milletini her şeyin üstünde tutan bir Genel Başkanın neferleri, evlatlarıyız. Böyle bir Genel Başkana sadakatle bağlı olmak her şeyden önce vatanseverliğimizin, milliyetçiliğimizin gereğidir. O bizim Bilge Liderimizdir. Türk Tarihinde örnekleri mevcuttur, Bilge’sinin, liderinin sözünden ve yolundan çıkan hiçbir Türk Toplumu ayakta kalamamıştır. Bu yüzden dün ve bugün olduğu gibi yarın da Sayın Genel Başkanımızın sözünde ve yolundayız” şeklinde konuştu. Bahçeli’nin yolunda ve izinde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Baloğlu, temsil noktasında da davaya leke sürdürmeden, dik duruş ve samimiyetle görevlerini yerine getireceklerini beyan etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x