Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Ülkücü İşçiler’de değişim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkücü İşçiler Derneği 9’uncu Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Derneğin Başkanlığını yapan Abdullah Ateş görevini Hakan Dündar’a devretti

“Türk milletinin hizmetindeyiz”

Ülkücü İşçiler Derneği 9’uncu olağan Kongresi gerçekleştirildi. Düzenlenen kongreye Milliyetçi Hareket Parti İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’in yanı sıra Abdullah Ateş ve dernek üyeleri katıldı. Düzenlenen kongre sonrasında Abdullah Ateş görevini Hakan Dündar’a devretti. Dündar kongrede yaptığı konuşmada, “ Gönülleri Türklük gurur ve şuuru ile dolu kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz! Derneğimiz yeni bir yapılanma ile ülkü erlerinin hizmetine girmiştir. Kırıkkale’nin dört bir yanında bizleri hasretle bekleyen ülkücü kardeşlerimize müjdemiz var! Türk milletinin hizmetinde olmayı şeref kabul eden ülkücü işçiler camiamızla el ele hizmet vermeye ant içtik. Bu kutlu yolda hepiniz sefalar getirdiniz” ifadesinde bulundu.

“Zayıf anımızı kollayanlara fırsat vermeyeceğiz”

Dündar yaptığı açıklamasının devamında, “Ülkücü İşçiler Derneği 1970 yılında rahmetli Alparslan Türkeş’in talimatıyla Türk işçi hareketine yön vermek ve dizayn etmek için kuruldu. Kuruluşunun ardından birçok sıkıntı yaşadı. O sıkıntıları biz yaşamıyoruz ama Türkiye’nin siyasi ve ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğini hepimiz bilmekteyiz. Ülkücüler olarak üzerimize düşen çok önemli görevler vardır. Dış mihraklarla işbirliği yapan içimizdeki hainler ve çıkar örgütleri Türk vatanının bölünmesi hatta ortadan kaldırılması için büyük emek ve gayret sarf etmektedirler. Bizler ülkesini canından aziz bilen ülkücüler olarak zayıf anımızı kollayan alçaklara bu fırsatı vermeyeceğiz.

“Ateş’in emeği çok”

Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız. Bundan sonra hizmet bölgemiz başta Kırıkkale olmak üzere iç Anadolu’nun dört bir tarafını ülkücülüğün kalesi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Ülkücü işçiler derneğinin bu günden sonra bir adım daha ileriye gittiğini hep beraber göreceğiz. Derneğimizin kapıları sonuna kadar açık olacak. Ülkücü kurumlarla omuz omuza mücadele edecek ve gece gündüz her zaman yardıma ihtiyacı olana yardım edeceğiz. Eski Başkanımız Abdullah Ateş arkadaşımızdan Allah razı olsun. Şüphesiz ki emeği çok. Kendisi Derneğimizin aynı zamanda genel merkez yöneticisidir. Şüphesiz ki bu günden sonra hiç aralık vermeden teşkilatımızda görev almaya devam edecektir. Yeni yönetimin hayırlı olması dileğiyle dik baş, tok karın, mutlu yarınlar için hep birlikte ne mutlu türküm diyene diyebilene teşekkür ederim” dedi.

“Davamızdan vazgeçmedik”

Dernek eski Başkanı Abdullah Ateş ise yaptığı açıklamada dernek üyelerine, yönetim kuruluna teşekkür etti. Ateş yaptığı açıklamada, “Bu güne kadar ülkücü davamızdan hiç vazgeçmeyerek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Umarım Kırıkkale’de bundan sonrada ülkücü arkadaşlarımız ve çalışanlarımız ile birlikte olacağız. Dernek olarak faaliyetlerimiz her zaman sürecek. Biz bu sevdaya gönül vermiş insanlar olarak elimizden geleni yapacağız” ifadesinde bulundu. MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ise yaptığı konuşmada yeni dernek yönetimine başarılar diledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu