Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ülkücüler, Bilgi Yarışması İçin Nevşehir’de Buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının ev sahipliğinde Türkiye geneli 6. geleneksel bilgi yarışması 4.bölge elemeleri Dinler Otel’de yapıldı.

 

Niğde, Kayseri, Yozgat, Kırıkkale, Aksaray, Sivas, Kırşehir ve Nevşehir illerinin katılımı ile gerçekleşen yarışmaya Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı Mustafa Tekeli, Genel Merkez yöneticilerinden Mehmet Bilecen, Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker ve çevre illerin Ocak Başkanları ile çok sayıda genç katıldı. Yarışma sonunda ise başarılı gençlere hediyeler takdim edildi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker yaptığı açıklamada, “Kazanan teşkilatlarımız birbirleri ile tanışık olan bozkurtlar ve Asenalarımız olurken Yozgat ve Aksaray teşkilatlarımız başarıyı göğüslediler. Bizleri teşkilatlarımızı böyle anlamlı ve önemli programlar yapmaya yönlendiren başta genel başkanımız Olcay Kılavuz’a Ülkü Ocakları Genel Merkezi yöneticisi başkanlarımıza ve emeği geçen tüm camiamıza teşekkür eder saygılar sunarız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x