Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Ulusal Teakwvondo Festivali sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Teakwondo İl Temsilciliğinin 2014 faaliyet programında yer alan 1. Ulusal Teakwondo Festivali sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

20 il sporcu gönderdi

Cumhuriyet Meydanı’ndaki ödül törenine; Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, davetliler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen bilgilerde; küçükler, yıldızlar, gençler ve olimpik kategorilerinde, 20 ilden 350 sporcunun yarıştığı turnuvada ayrıca Azerbaycan’dan da 8 sporcunun müsabakalara katıldığı ifade edildi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende turnuvaya katılan sporcular, davetlilere teakwondo gösterisi sundular.

300 sporcu katıldı

Vali Ali kolat burada yaptığı konuşmada; “Kırıkkale de sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Azerbaycan dâhil olmak üzere, 23 ilimizden yaklaşık 300 sporcumuz birkaç gündür ilimizde. Güzel bir organizasyon olmuş. Özellikle Teakwondo Federasyonumuza, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüze, Belediyemize, spor kulüplerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Biz Kırıkkale de “Nerede hareket orada bereket” diyoruz. Bu türlü etkinlikler bizi son derece mutlu ediyor. Ben turnuvaya katılan sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Madalyalar verildi

Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Baro başkanı Ayhan Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar tarafından madalyaları ve ödülleri verildi. Daha sonra 1. Ulusal Teakwondo Festivaline desteklerinden dolayı Vali Ali Kolat ve protokol üyelerine plaket takdim edildi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu