Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

UMKE’DEN İLK YARDIM ÇADIRI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrasi Nöbetleri çerçevesinde vatandaşlar Cumhuriyet Meydanını doldurmaya devam ederken, UMKE ilk yardım çadırı kurdu.
Çadırda olası sağlık problemlerine karşı önlemler alınırken, vatandaşların tansiyonları ölçüldü. Çadır büyük ilgi görürken Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk tarafından ziyaret edildi. Ziyaretlerde UMKE tarafından bilgiler verilirken, vatandaşlardan olumlu tepkiler alındı.
Vatandaşların sağlık problemlerini dinleyen ve çözüm önerilerini vatandaşlara ileten UMKE personelleri “Sağlık her şeyin başıdır, vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün burada Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Onlar darbenin önüne geçen memleketi hainlerin ellerine teslim etmeyen kahramanlar. Onların sağlıkları her şeyin önünde yer alır. Bizler de burada nöbet tutan vatandaşlarımızın olası sağlık problemlerine karşı önlemlerimizi aldık” ifadelerini kullandılar.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x