Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Umre sezonu başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Umre sezonu başladı

İnsanların manevi ihtiyaçlarını karşılamak ve kutsal topraklara giderek orada manen arınmak amacıyla çıkacakları yolculuk olan umre için kayıtlar başladı.

 

KAYITLAR BAŞLADI

Kırıkkale de uzun süredir faaliyet gösteren ve yeniden yapılanma ile yeni bürosunda kayıtlara başlayan Nalbant turizm adına açıklama yapan Nalbant Turizm sahibi ve yönetim kurulu başkanı Ali Nalbant “ insanların mali imkânlarını zorlayarak manen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çıkacakları umre yolculuğunda müşteri değil misafir anlayışı ile hizmet eden firmamız kayıtlara başlamıştır.” dedi.

 

FARKLI SEÇENEKLER MEVCUT

Ali Nalbant “ Kutsal topraklara Rabbimizin davetlisi ve Resulullah(sav)’ın misafiri olarak çağrılan umrecilere ibadetlerini en sağlıklı ve en rahat ortamda yapmaları için bizler hazırız. Yeni sezonun başlaması ile Kırıkkale’de yeniden yapılandık ve Umre kayıtlarına başladık. “ şeklinde konuştu. Nalbant Turizm yönetim kurulu başkanı Ali Nalbant 10 gün, 15 gün, 21 gün ve 28 günlük umre turlarının olduğunu belirterek “ farklı gün ve fiyat seçenekleri ile tüm hemşerilerimizin kutsal yolculuğa gidebilmesinin önünü açıyoruz.” dedi.

 

ENGELGİLLERE ÖZEL HİZMET

“ Gerek 5 yıldızlı otellerde ve gerekse ekonomik otellerde hizmet verdiğimiz hizmetimizde tecrübeleri ile temayüz etmiş Kazım Uzel, Ethem Elitok, Bayram Tokgöz, Ayhan Erkeç gibi rehberlerin yanında emekli müftü ve emekli imalardan oluşan hocalarımız ile umrecilerimize ibadetlerinde yardımcı oluyoruz. Bayan hocalarımızın nezaretinde bayanlara özel rehberliğimiz bizlerin farkı olarak kabul ediyoruz. Engelli umrecilerimize istekleri dahilinde ayrıca baştan sona rehberlerimiz hizmet sunmaktadır.”

 

FARKIMIZI ANLATALIM

Ali Nalbant umrede kendilerini farklı kılan özelliklerinin Ankara çıkış ve giriş olarak aktarmasız uçak seyahati ile temiz, yakın, kaliteli otellerde ve kaliteli otobüslerle seyahat imkanı sağladıklarını belirtti. Nalbant “Ancak asıl farklılığımız umre süresince sürekli umrecinin yanı başında olacak uzman rehberlerdir. Hemşerilerimizi hangi imkanları sunduğumuzu ve detayları konuşmak üzere kızılkanat 3 ncü katta bulunan ofisimize kahve içmeye davet ediyoruz.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x