Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Üniversite bu güzeli konuşuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara’da bu yıl 8’incisi düzenlenen Models of Fashion Güzellik Yarışması’nın birincisi, Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Nisa Çağlar oldu.

KIRIKKALE’DE ÜNİVERSİTE OKUYOR
Models of Fashion Güzellik Yarışması, Ataköşk Otel’de düzenlenen final gecesiyle bu yılın güzellerini seçti. Muammer Ketenci, İpek Tanrıyar, Şenol Kalyoncu, Beliz Büyükhanlı ve Gülennur Aydın isimlerinden oluşan jüri, 20 finalist arasından değerlendirme yaptı. Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Nisa Çağlar birincilik tacının sahibi oldu.

YARIŞMADA BİRİNCİ OLDU
Yarışmada ikinciliği Hacettepe Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü hazırlık öğrencisi 19 yaşındaki Derya Deniz Yılmaz, üçüncülüğü üniversite mezunu 25 yaşındaki Buket Nur Tatlıcak ve dördüncülüğü ise Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Melisa İldeş elde etti. Yarışmanın organizatörü Joker Ajans’ın sahibi Burak Öztürk, Ankara’ya önemli bir güzellik yarışması kazandırdıklarını ve bunun uzun süreli olmasını dilediğini söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x