Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Üniversite güvenliğine eğitim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Güvenlik Müdürlüğü bünyesinde çalışan 127 özel güvenlik personeline, Mavi Salon’da 2 gün süren hizmet içi eğitim verildi.

 

“ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPSİNİZ”

“Etkili İletişim”, “Özel Güvenlik Hukuku” ve “İş Sağlığı” konularında derslerin yapıldığı eğitimin açılış konuşmasını Üniversite Genel Sekreteri İsmail Altan Akgün yaptı. Akgün, güvenliğin kamu kurum ve kuruluşlarında oldukça önemli bir yeri olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Güvenlikçi olmanın kendine has bir dili var, bu bir duruş ve görüntüyle ilgili değil. Sizler hitap şeklinden, nezaketten tutun hepsini bir arada götürmesi gereken kişilersiniz.

 

“BAŞARIYA GÖTÜRECEK KİŞİLERİ ÖRNEK ALIN”

Hem kibar hem de nazik olmanız gerekiyor ancak hitabınız güvenlikçi şeklinde olacak. Kötü örnek, örnek değildir. Her zaman sizi olumlu yönde etkileyerek başarıya götürecek kişileri örnek alın. Bu eğitim sizler için oldukça önemlidir, başarılar diliyorum”

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu