Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Üniversite kurs açıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aile Danışmanlığı Eğitim Sertifikası kayıtları başladı.
Kırıkkale Üniversitesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca da kabul edilen Aile Danışmanlığı ve Meslek Elemanı sertifika kursu açacak. Yeterli kayıt sayısına ulaşılması halinde Mayıs ayında başlayacak kurs sonunda sertifika verilecek.
Yeterli sayıya ulaşması gerekiyor
Kırıkkale Üniversitesi tarafından her yıl açılan ve çok sayıda mezun verilen Aile Danışmanlığı ve Meslek Elemanı kursu kayıtlarının başladığını duyurdu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının da kabul ettiği  kurs, yeterli kayıt sayısına ulaşılması halinde Mayıs ayında eğitime başlanacak. Teorik bölümleri Uzaktan Eğitim yöntemiyle verilecek kurs sonunda Bakanlıkça da kabul edilen danışmanlık sertifikası verilecek.
 
Lisans programları
Kırıkkale Üniversitesi tarafından açılacak kursa katılabilmek için kayıt yaptıracak meslek elemanlarının tıp, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, sosyal hizmet, çocuk gelişimi, okul öncesi öğretmenliği, sosyoloji, aile ve tüketici bilimleri, hemşirelik, psikoloji alanlarından birinde asgari dört yıllık lisans programını tamamlamış olmaları gerekiyor.
 
Kredi kartıyla ödeme imkanı
Edinilen bilgilere göre Mayıs ayında başlayacak kursa katılmak isteyenler ön kayıt formunu doldurmaları ve açıklama kısmına “Kırıkkale” yazmaları gerekiyor. Aile Danışmanlığı eğitim kursu belirli kursiyer sayısına ulaşılması halinde eğitime müracaat edenler telefonla aranacak. Kurslar, eğitim faaliyetlerinin devam ettiği dönem için hafta sonu, derslerin sona ermesinden sonra hafta içi yapılacak. Kursa katılmak isteyenlere ücret karşılığında verilecek kurs, peşin veya kredi kartına taksitli de olabilecek.
 
Öğrenciye indirimli tarife
Mayıs ayının ilk haftasında başlayacak kurs için Kırıkkale üniversitesi mezunları ve öğrencilerinden 2500 TL. nakit,  kredi kartına 7 taksit 2.750 TL. talep edilirken, diğer üniversite mezunları için peşin 2.750 TL. kredi kartına 7 taksit 3.000 TL talep ediliyor.
Kursa katılmak isteyenler www.seaum.kku.edu.tr adresinden online olarak kayıt yaptırabilecek.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu