Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşetTeknoloji

Üretecek yatırımcı bekleniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan,  Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ve diğer yetkililer Silah Sanayi İhtisas OSB alanında incelemelerde bulundular.

64 PARSEL OLACAK
İncelemelerde hazır bulunan müteahhit firma yetkililikleri inşaatın sözleşmede belirlenen işin bitim tarihinden önce; 31 Ağustos 2015 tarihinde altyapı inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Verilen bilgilerde, Silah Sanayi İhtisas OSB, 50 hektar alanda toplam 64 parsel (48 adedi 3 ile 5 dönüm,  16 adedi ise 5 ile 7 dönüm)  olarak planlandığı belirtildi.

BUNLARI ÜRETECEK FİRMALAR BEKLENİYOR
Proje kapsamında Silah Sanayi İhtisas OSB bünyesinde Savunma Sanayine ve özellikle Silah Sanayine hizmet vermesi amacı ile yedek parça imalatı yapan alt sektörlerin bir araya getirilmesinin planlandığı, bu kapsamda; Silah Yedek Parça Üretimi, Tüfek Grubu Yedek Parça Üretimi, Roket Grubu Yedek Parça Üretim, Fişek Grubu Yedek Parça Üretimi, Obüs Grubu Yedek Parça Üretimi, Tank Grubu Yedek Parça Üretimi, Havan Grubu Yedek Parça Üretimi konularında faaliyet gösteren Firmaların Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almalarının beklendiği ifade edilmiştir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu