Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

“Utanmalısın Fatih Terim”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde ülke kamuoyunu meşgul eden Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Fatih Terim’in görevinden ayrılmasından sonra aldığı tazminat ile ilgili olarak Av. Abdullah Pekgöz açıklama yaptı.

 

“ŞİDDETLE KINIYORUM”

Sosyal medya hesabından Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Fatih Terim’in görevinden ayrılmasından sonra aldığı tazminatla ilgili Av. Abdullah Pekgöz, ‘Utanmalısın Fatih Terim’ başlığı altında açıklama yaptı. Pekgöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Utanmalısın Fatih Terim! “İstifa etmedim görevime son verildi” demişsin, yani sözleşmemdeki 3,5 milyon avro tazminatı (bugüne kadar aldıklarınla birlikte toplam 70 trilyon) alırım demektir bu. Bu Ülke sana daha ne yapacak? Kaprislerini, Nirvana yapmış kibrini, azam-ı cehaletini bu Büyük Millet, Vatan Aşkına çekti ama sen tazminatı almak için her türlü hile ve desiseye başvurmakta hiç ar etmiyorsun. Bu Millet, Bu Ülke için tankların önüne yatsın, sen üç kuruşluk menfaatin için Ülkeyi sat. Seni şiddetle kınıyorum, bu Ülke, bu Millet sana daha ne verecekti. Bu Ülkeyi sevmek gariban vatanseverlere, parayı götürmek sana! Var bir tuhaflık değil mi?” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x