Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Utkum’dan eğitime destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin en gelişmiş ilçesi Yahşihan’ı hep birlikte geliştirdiklerini söyleyen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçelerinde nüfusun her geçen gün arttığını belirterek, eğitim ve öğretime destek veren herkese teşekkür etti.

 

BİZZAT KATILDI

Kırıkkale’nin en büyük inşaat firmalarından bir olan ve konut projeleriyle adından söz ettiren Utkum İnşaat, Yahşihan Belediyesiyle birlikte bir örnek proje daha imza attı. Utkum İnşaat Yahşihan İlçesinde Eğitim ve Öğretim veren tüm Okullara 180 adet Boya dağıtımı yaparak, bir kez daha gönülleri fethetti. Teslim töreni Kırıkkale Utkum İnşaat satış ofisinde gerçekleşti. Yahşihan ilçesinde eğitim ve öğretim veren okul müdürleri programa bizzat katılarak, boyarını teslim aldılar.

 

GELİŞMEYE DEVAM EDİYORUZ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, böyle bir projeye ortak olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirirken her geçen gün nüfusu artan Yahşihan’ın kentin en önemli ilçelerinden birisi olduğunu söyledi. Eğitim ve öğretime önemli yatırımlar ve projeler yapacaklarını belirten Sungur, bu konuda önemli çalışmaların yapılacağını belirterek, eğitim ve öğretime önem veren belediyecilik anlayışını benimsediklerini kaydetti.

 

KONUTLARIN SAYISI ARTIYOR

İlçelerine yapılan konutlarını sayısının her geçen gün arttığını ve her evden bir öğrenci olması halinde tahmini olarak 2 bin öğrenci olacağını belirten Sungur, bu sayıyı karşılamak için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

İmkan varsa hizmet yap anlayışıyla yola çıktıklarını ve ilçelerini geliştirdiklerini belirten Sungur, sağlık, eğitim ve kültürel anlamda bir sorunlarının olmadığını yeni yapılacak olan projelerle de Yahşihan’ın daha da gelişeceğini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini açıkladı.

 

DESTEK VERECEĞİZ

Utkum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercihan Çakmak ise, böyle bir projeyle eğitime ve öğretime katkı verdiklerini belirterek, örnek daire olan yerin belediyeye hibe edileceği müjdesini verdi. Yapılan konutlarla ilçenin geliştiğini ve ilçe nüfusunun artacağını belirten Çakmak, eğitim ve kültürel alanda ki çalışmalara destek vereceklerini ve bu konuda önemli çalışmalar yapacaklarını kaydetti.  Okul müdürleri Utkum inşaata teşekkürlerini iletirken, Ercihan Çakmak ve Ahmet Sungur’a teşekkürlerini ilettiler.

 

BOYALARINI ALDILAR

Boya teslim törenine okul müdürleri katılarak boyalarını teslim aldılar. TöreneYenişehir ortaokulu Fatih Şimşek, Cumhuriyet ortaokulu Necati Baştuğ, Namık Kemal İlköğretim okulu Mustafa Veske, Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi Yasin Pekuz, Şehit piyade on başı Murat Sıtkı ortaokulu Metin Aydın, Irmak Atatürk İlkokulu, Ahmet Ayan, Şehit Osman Yıldırım İlkokulu Ümit Şeker, Mesleki Eğitim Merkezi Ömer Bütün, Ertuğrul Gazi Meslek Lisesi Çetin Çetiner, TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden Ortaokulu İsmail Demirkan, Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi Hakan Yorulmaz İbrahim Tarım, Organize Sanayi Mesleki ve teknik Anadolu lisesi İlhan Bozdağ katıldı. Program sonunda heyet toplu fotoğraf çektirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x