Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Utkum’dan Kırıkkalespor’a 10 Bin TL Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Newkale konut projesi ile Kırıkkale’de kısa zamanda büyük çıkış yapan Utkum İnşaat , Türk Metal Kırıkkalespor’a 10 bin TL destek verdi.

 

TOPLATIYA GENİŞ KATILIM

Newkale proje ortağı Utkum İnşaat yönetim kurulu başkanı işadamı Hüseyin İbis ve Kale yapı firması olarak bağış çeki Beyaz Saray’da düzenlenen yemekli toplantıda teslim etti. Kulüp başkanı Metin Karakuş ve Türk Metal sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal takıma sahip çıkılmasının memnuniyetini dile getirdiler. 90 kişinin katıldığı toplantıda Türk Metal Kırıkkalespor yönetim kurulu ve taraftar derneklerinin yöneticileri, Türk Metal Kırıkkalespor Kulübü futbolcuları, taraftar grupları ve teknik kadro katıldı. Toplantı sonrasında kulüp yönetimi tarafından NEWKALE yönetimi Hüseyin İbis ve Ercihan Çakmak’a isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi.

 

KIRIKKALESPOR BİZİM ŞEHRİMİZİN BÜYÜK BİR MARKASI

İlk olarak Kale Medya Grup yönetim kurulu Başkanı İmtiyaz ve NEVKALE konut projesi ortağı Ercihan Çakmak “Bugün burada birkaç ay önce başkanla paylaştığımız bir konuyu hayata geçirmek için buluştuk. Geçtiğimiz iki gün önce de Mehmet saygılı ile beraber bu hususu değerlendirdik. Biliyorsunuz ki Salı günü bizler için çok önem taşıyor. Bugün burada bunun için toplandık. Hafta sonu maçımız var. Kırıkkalespor bizim şehrimizin büyük bir markası ve değeridir. Ortak paydamız, ortak kederimiz ve ortak sevincimizdir. Son bir yıl içinde taraftarlar da dahil olmak üzere ev hanımları bile Kırıkkalespor için çok umutludur. Takım, sosyal medyada da büyük bir önem taşımaktadır. Bizler de Kırıkkalespor için gerekli 10 bin TL’lik destek sağlayacağımızın teminatını sizlere sunuyoruz

 

AYAĞA KALDIRMAYI BAŞARDIK

Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, birlik yemeğinde yaptığı konuşmasında “Türkiye’de Kırıkkalespor adında bir kulüp kalmamış ve isminin kimseye tanıdık gelmediği bir dönemdeyken zamanla kale medyanın da başlığından esinlenerek işin bize düştüğünü anladık ve üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeyi esas aldık. Stadı kullanılmaz ve bakımsız durumda bir takım olan Kırıkkalespor’dan bugün neredeyse bir dev ortaya çıktı. Bizden bu süreçte desteğini asla esirgemeyen MKE grubu, sivil toplum kuruluşları dahil olmak üzere kulübün tüm ihtiyaçlarını kaçınmadan sağlamaya değindik ve zamanla altından kalkılmayacak vaziyete gelen bu kulübü, Türk Metal ile birlik haline gelerek ayağa kaldırmayı başardık.  Takım güçlüklerle yürüyerek ayakta kalmayı başarmıştır.’’şeklinde konuştu.

 

7 GÜN 24 SAAT UĞRAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Karakuş açıklamasının devamında Maalesef ki karşı takımın yönetim kurulunu alkışlayarak kendi takımını ve yönetim kurulunu yuhalayan bir taraftarlar ile karşı kaşıyaydık. Fakat onlara kötü sözler sarfetmeyeceğim. Yalnızca hakkımı haram ettiğimi dile getirmek istiyorum. Eleştiri ve hakaret terimlerini birbirleri ile karıştıran kişilere şu sözleri söylemek istiyorum. Bizler bu takıma fazlasıyla emek verdik ve bu takımın belini doğrultmak adına çok büyük çabalar sarfettik. Elbet hatalarımız oldu, biz de insanız. Bu kulüp, yüreği olanların hak edeceği bir kulüptür. Kırıkkaleli olmaktan gurur duyanların hak edeceği bir kulüptür. Kırıkkalespor, şerefli ve namuslu insanların kulübüdür. Galip geldiğinde mutluluktan gözleri dolan futbolcuma sahip çıkmak, benim hem vicdani, hem de fikri görevimdir. Sizler yalnızca Pazar günleri uğraşıyorsunuz. Ama bizler, 7 gün 24 saat uğraşmaya devam ediyoruz. Takımdaki her futbolcumuz yüreğiyle oyununu oynuyor” diye konuştu.

 

BİZLER, BİZLERİ SEVMEK ZORUNDAYIZ

Karakuş “Eksiğimiz oldu mu derseniz, elbette oldu. Fakat biz bu eksiklerin hepsiyle savaşmak için çok mücadele ettik ve etmeye devam edeceğiz. Kapılarımız herkese açık. Kim ne hesabı sormak istiyorsa bizler burada bekliyor olacağız. Yozgat maçında kendi kulübüne ve kendi yönetim kuruluna hakaretler yağdıran bir taraftara yönetim kurulum ve takım oyuncularım adına bir kez daha hakkımı haram ettiğimi bildiriyorum. Artık geçmişe bir sünger çekiyoruz. Türk Metal ya da bizimle bir hesabı ya da sorunu olanlar tabii ki bulunabilir. Fakat diğer taraftarları da etkileyerek hakaretler yağdırmak büyük bir ayıptır. Bizimle sorunu olanlar, yalnızca bizimle çözsün. Bizlerin dostluğu, bizlerden başkasıyla olamaz. Bizler, bizleri sevmek zorundayız.’’dedi.

 

SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

Türk Metal Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal ise “Hocamızla, muhasebecimizle ve taraftarımızla bu takımı iyi yerlere getirebilmek için kollarımızı sıvadık. Bu takımda acısıyla, tatlısıyla, birlik ve beraberlik sağlayarak omuz omuza birlik vermemiz en büyük ihtiyaçtır. İnancımızın tam olması büyük bir esastır. Başarımızın yolu, taraftarımızın desteğidir. B takım başta olmak üzere bizler, bu saygısızlıkları hak etmiyoruz. Mutluluğa giden bu yol, birlik ve beraberlikten geçmektedir. Ben burada bulunduğum sürece, nu takımın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğim. Galibiyet olsa da, yenilgi olsa da takımımıza sahip çıkmak bizlerin en önemli vazifesidir. Sizlerin de desteğiyle çok daha güzel şeyler gerçekleşmeye devam edecektir.’’dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu