Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Uyar yetimleri unutmuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Uyar yetimlerin maddi ve manevi ihtiyaçlarnı giderilmesi için çalışmalara devam edeceklerini söyledi

 

YIL BOYU DEVAM EDECEK

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ilçede bir anlamlı harekete daha imza attı. Dünya yetimler günü nedeniyle ilçedeki yetimleri evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Başan Uyar, ilçede çok güzel bir sistem yürüttüklerini, tespit edilen dul, yetim ve engelli aileleri ziyaret ederek onları yalnız bırakmadıklarını söyledi. Dünya Yetimler Günü kapsamında ilçede yaşayan aileleri ziyaret ederek isteklerini ve taleplerini dinlediklerini kaydeden Başkan Uyar, “Onların gönüllerini aldık. Hediyelerle çocukları sevindirdik. Ailelere ramazan erzağı verdik. Bu tür uygulamalarımız yıl boyunca devam edecek. İlçemizde bu durumda olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bizler yetim yavrularımızın daha iyi şartlarda bakılması, maddi ve manevi ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu