Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Uyuşturucu ile mücadele

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan “Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılık ile Mücadele Komisyonu” toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.
ÖNLEYİCİ TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ
Madde bağımlılığının önüne geçmek için alınacak önlemlerin anlatıldığı toplantıda uyuşturucu madde bağımlılığının biyolojik, ruhsal ve sosyal boyutları, uyuşturucu maddelerle mücadele yöntemleri ve gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması için alınacak önleyici tedbirler hususunda bilgiler verildi.
“…ÇÖZÜMÜ KOLAYLAŞTIRACAKTIR”
Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, “İlçe Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılık ile Mücadelede her kurum, sorunun çözümü için ortak çalışmaya katkıda bulunacak Bu çok ciddi bir sorun ve bu sorunu çözmek hepimizin sorumluluğu. Tüm kurumlarımızın, kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın bu bilinçle hareket etmesi çözümü kolaylaştıracaktır. Bu çocuklar, gençler sadece anne babalarının değil, hepimizin evladıdır. Onlara mutlaka sahip çıkmalıyız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu