Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Kırıkkale Samsun Karayolunda 15.000 paket gümrük kaçağı sigara yakaladı.
DENETİM SIRASINDA YAKALANDI
Kırıkkale – Samsun Karayolunda denetimlerini artıran Kırıkkale emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri minibüste tam 15.000 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Şüphelendikleri aracı durduran ve geniş çaplı arama yapan Kaçakçılık Şube ekipleri koltukların oturma ve yaslanma kılıflarının içerisine gizlenmiş 15.000 paket sigara yakalandı. Araç sürücüsü E.I. gözaltına alınırken, ele geçirilen gümrük kaçağı sigaralara el konuldu.
TORBACI TEMİZLİĞİ
Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ve Narkotik ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını artırdılar. Yapılan çalışmalar kapsamında torbacılık yapan sokak satıcılarına karşı operasyon düzenlediler.
Şehrin birçok mahallesinde ve Şehir Merkezinde bazı adreslere baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Şube ve Narkotik ekipleri arama yaptıkları adreslerde Esrar, Eroin, Sentetik Uyuşturucu ve uyuşturucu hap ele geçirdi.
Operasyonlar kapsamında yalanan sokak satıcıları R.U, T.Y, M,Ç, M.Ö gözaltına alındılar.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x