Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

“Uyuyan devi uyandırdık”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MİÇO ANADOLU BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN BALOYA KATILDI

 

 

2015-2016 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş JK Başkanı  Fikret Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği şampiyonluk balosuna katılırken, şiddetli kemik deformitesi, bulanık kornea ve servikal myelopati rahatsızlıkları olan ve Miço olarak bilinen Yusuf Kayalak, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından baloya katılması için Kırıkkale’den getirildi.

 

İYİ ŞEYLER YAPACAĞIZ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin Ankara’da düzenlediği “Şampiyonluk Balosu”na katıldı. Baloya, Orman’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katılırken, şiddetli kemik deformitesi, bulanık kornea ve servikal myelopati rahatsızlıkları olan Yusuf Kayalak, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından baloya katılması için Kırıkkale’den getirildi. Orman, programda yaptığı konuşmada, “Hiç stadı olmadan şampiyon olmuş, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan bir takımın başkanı olarak karşınıza çıkmaktan mutluluk duyuyorum. Biz Türkiye’nin en büyük camiasıyız. Biz aslında bir şey yapmadık, uyuyan devi uyandırdık o kadar” şeklinde konuştu. Artık geleceği konuşmanın vakti geldiğini belirten Orman, “Hepimiz ileriye umutla bakıyoruz. Önümüzde çok güzel zamanlar var. Hiç şımarmadan, yetimin hakkını kimseye yedirmeden çok daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız. Herkesin beklentileri farklı, herkesi memnun edemeyiz ama biz doğru bildiğimiz şeyleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugünlere planlayarak geldik, böyle de sürecek. Hep beraber güzel günler göreceğiz, yeter ki arkamızda olun” diye konuştu. Davetliler, gece boyunca şampiyonluk standının önünde fotoğraf çektirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu