Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKırıkkaleManşetYaşam

Uzelli Hemşehrilerini Yine Unutmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzelli Hemşehrilerini Yine Unutmadı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
UZELLİ’ DEN YARDIM ELİ
Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Geleneksel hale getirdiği,Keskin ilçe ve köylerinde eğitim öğretim gören ve ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı yardımında bulundu.

DESTEK VE YARDIMLAR SÜRECEK
Keskin ve köylerinde bulunan öğrenciye mont ve ayakkabı yardımında bulunan Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, öğrencilerin eğitim ve öğretiminin ülke geleceği açısından çok önemli olduğunu, bunun içinde herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi. Bu tarz yardım ve desteklerinin daima süreceğini dile getiren Uzelli, insana değer vermenin kendisine mutluluk kattığını söyledi. Uzelli daha önce de çeşitli ayni yardımlarda bulunmuş hatta Kırıkkale’ye okul yaptırmıştı.

DAĞITIMI YAPILDI
Mont ve ayakkabı yardımlarını sahiplerine ulaştıran Recep Uzeli okulları ziyaret ederek öğrencilere mont ve ayakkabılarını dağıttılar. öğrencilere yönelik yardımların devam edileceği belirten Uzeli Keskin merkezi ve köyünde yapılan yardım dağıtımına yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu