Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKırıkkaleManşetYaşam

Uzelli’den örnek davranış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Keskin ilçe ve köylerinde eğitim öğretim gören ve ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı yardımında bulundu.
Uzelli’den örnek davranış - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDESTEK VE YARDIMLAR SÜRECEK
Keskin ve köylerinde bulunan 3 bin 376 öğrenciye mont ve ayakkabı yardımında bulunan Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, öğrencilerin eğitim ve öğretiminin ülke geleceği açısından çok önemli olduğunu, bunUzelli’den örnek davranış - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleriun içinde herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi. Bu tarz yardım ve desteklerinin daima süreceğini dile getiren Uzelli, insana değer vermenin kendisine mutluluk kattığını söyledi. Uzelli daha önce de çeşitli ayni yardımlarda bulunmuş hatta Kırıkkale’ye okul yaptırmıştı.
Uzelli’den örnek davranış - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri56 KÖYE DAĞITIM YAPILDI
Uzelli, aynı zamanda Keskin Belediyesi personeline de kışlık boş yardımında bulundu. Mont ve ayakkabı yardımlarını sahiplerine ulaştıran Teleses Yönetim Kurulu Üyesi Burak Özdemir ve RCM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Haber71.net İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet, okulları ziyaret ederek öğrencilere mont ve ayakkabılarını dağıttılar. Özdemir, öğrencilere yönelik yardımların devam edileceği söyledi. Keskin merkezi ve 56 köyünde yapılan yardım dağıtımına Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan da katıldı. Okullarda öğretmenlerle bir süre görüşen Özcan, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
UZELLİ ÖRNEK ALINMALI
Haber71.net İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet ise, bu gibi yardımların Kırıkkaleli iş adamı ve üst düzey yöneticilerden sürekli yapılması gerektiğini söyledi. Mencet, Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli’nin Kırıkkale için büyük bir değer olduğunu ve kendisinin örnek alınmasını dile getirdi. Mencet, Kırıkkale için herkesin bir arada olması gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilere yapılan yardımların ardından Keskin Belediyesi personeline de kışlık bot verildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

  1. YAZ GELDİ ARTIK KIŞLIK MONT YARDIMI? NEYSE ÇOCUKLAR BÜYÜYÜNCE GİYERLER ARTIK.

    1. KARŞILIKSIZ YAPILAN BU YARDIMIN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE ULAŞTIĞINDA ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUKTA BU YAZLIKMIŞ BU KIŞLIKMIŞ BAKIŞI YOK, GÖZLERİNDE HALA KESKİNDE VEFALI, İYİ NİYETLİ, YARDIMSEVER İNSANLARIN VARLIĞI GÖZÜKMEKTE.
      YAPILAN HAYIR İŞİNİN KÖTÜSÜ OLMAZ, ELEŞTİRECEĞİNE SENDE YARDIM ETMEYİ DENE

Başa dön tuşu