Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Vali Haktankaçmaz, Çelebi’yi ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Haktankaçmaz, Çelebi’yi ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Çelebi İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Haktankaçmaz, Çelebi ilçe ziyareti öncesinde Keskin Köprüköyünü ziyaret ederek tarihi Çeşnigir Köprüsü ve çevresindeki alanı gezerek yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

 

KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPTI

İlçe ziyaretleri kapsamında Çelebi’ye gelen Vali Haktankaçmaz’ı, Kaymakam Nur Sevinç Özbek, Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ve diğer yetkililer karşıladı. Kaymakamlık ziyaret defterini imzalayan Vali Haktankaçmaz’a, Kaymakam Özbek tarafından bir tablo takdim edildi. Vali Haktankaçmaz, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kaymakamlık Binasında Z Kütüphane açılışını yaptı ve kütüphaneyi gezdi.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Daha sonra Çelebi Belediyesini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz’ı, Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ve diğer yetkililer karşıladı. Belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında Belediye Başkanı Uluyol tarafından Vali Haktankaçmaz’a bilgi sunuldu. İlçe Pazar yerinde de incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Vali Haktankaçmaz, Çelebi İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Haktankaçmaz, ziyaret ve incelemelerinin ardından Çelebi Konferans Salonu’nunda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Çelebi ilçesinde ihtiyaçlar ve sorunları görüşmek, paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen ‘Değerlendirme Toplantısı’nı yöneten Vali Haktankaçmaz, “ Bu toplantıları yapmamızın asıl amacı vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla bir araya gelmek ve doğrudan vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri varsa onları dinleyip ona göre önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları yönlendirmektir.” dedi. Geniş katılımlı değerlendirme toplantısına, Çelebi Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, il ve ilçe müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Vali Haktankaçmaz, ilçe değerlendirme toplantısından sonra Sema Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x