Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VALİ HAKTANKAÇMAZ´IN BAYRAM MESAJI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Haktankaçmaz mesajında, “Valiliğimiz ve kurumlarımızla Devletin şefkat eli ve sıcaklığını hissettirmeye gayret gösterdik” dedi.
VALİ HAKTANKAÇMAZ´IN BAYRAM MESAJI
Değerli Kırıkkaleli Hemşerilerim,
Bugün milletçe, milli birlik ve kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği ve yaşandığı müstesna zaman dilimlerinden bir Ramazan ayını daha uğurlamaktayız.
DEVLETİN ŞEFKAT ELİ VE SICAKLIĞINI HİSSETTİRMEYE ÇALIŞTIK
Bu kutlu ay vesilesiyle, Valiliğimiz ve kurumlarımızla Devletin şefkat eli ve sıcaklığını hissettirmeye gayret gösterdik. Sizlerle aynı iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık.
ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE GAZİLERİMİZLE SIK SIK BİR ARAYA GELDİK
Ramazan ayı boyunca, her zaman minnetle ve şükranla yâd ettiğimiz şehitlerimizin aileleri, kahraman gazilerimizin ve aileleri, yoksul ve kimsesizler, çocuklar, mülteciler, il yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, dernekler, işadamları, esnaflar ve Kırıkkalelilerle bir ve beraber olduk. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız başta olmak üzere belediyelerimiz, vakıflar ve dernekler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü kuruluşlar ile hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ve mültecilere daha fazla yardım ve destek sağlandı.
SAYGI, SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE KARDEŞLİK İKLİMİNDE DARGINLIKLAR UNUTULMALI
Kültürümüz ve geleneklerimizde özel bir yeri bulunan Bayramlar vesilesiyle saygı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içinde dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmalı, birbirimizle kucaklaşmalı, birlik ve beraberlik bağları pekişmeli, ziyaretleşmeli ve güzel hasletler yaşatılmalıdır.
BAYRAMIN HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE GEÇMESİ İÇİN ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK
İlimizde vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını yakınları ve sevdikleriyle huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bu duygularla, İslam coğrafyasında yaşanan olayların, akan kan ve gözyaşının biran evvel dinmesi temennisiyle, tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını gönülden tebrik eder, Bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması dileğiyle selam ve saygılarımı sunarım.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x