Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Vali, Karakeçili’yi ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali, Karakeçili’yi ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Karakeçili ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

ÖĞRENCİLERE HEDİYE VERDİ

İlk olarak Kaymakam Nur Sevinç’i ziyaret eden Haktankaçmaz, daha sonra Karakeçili İlkokulu’na geçerek burada 1. sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi ve Z kütüphanede de incelemelerde bulundu. Haktankaçmaz, daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında Özçelik’ten bilgi aldı.

 

KAVŞAKTA İNCELEME

Burada konuşan Vali Haktankaçmaz, Karakeçili etinin kaliteli olduğunu bunun iyi değerlendirerek hayvancılığa gerekli önemin verilmesi gerektiğini belirterek, bir dönem fidesi dikilen ve doğadan doğal olarak toplanan “kapari” bitkisinin pazarının araştırılarak bu konuya yatırım yapılabileceğini kaydetti. Haktankaçmaz daha sonra belediye toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar ve halkla buluşma toplantısına katılarak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantıda, Tadım Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazalarının gündeme gelmesi üzerine Vali Haktantaçmaz, toplantının ardından kavşakta incelemelerde bulunarak konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x