Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhDeliceManşetSulakyurt

Vali Kolat ilçeleri ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, bazı incelemeler yapmak üzere Balışeyh, Sulakyurt ve Delice İlçelerini ziyaret etti. Ziyarette ilçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Kolat, ilçe yöneticilerine direktiflerde bulundu.

 

 

Ziyaretlere, Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’ da bulundu. Vali Ali Kolat ve beraberindeki heyet ilk ziyaretlerini Balışeyh ilçesine yaptı. Ziyarette Vali Ali Kolat’ı, İlçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, personeller ve vatandaşlar karşıladı. İlçe ziyareti kapsamında Vali Kolat ilk olarak, Balışeyh Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım’dan çalışmalar hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti. Kaymakam Yusuf Yıldırım’a çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Kaymakam Yusuf Yıldırım, Vali Ali Kolat’a çini vazo takdim etti. Kaymakamlık ziyaretinden sonra Vali Ali Kolat Balışeyh Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu’ndan belediye çalışmaları ve ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Belediye hizmet binasında bir süre sohbet ettikten sonra Vali Kolat Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu’na işlerinde ve çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu’da ValiAli Kolat’a plaket takdim etti. Daha sonra Vali Ali Kolat sırasıyla Balışeyh İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, personelle bir süre sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Balışeyh ilçesinden ayrılırken Vali Ali Kolat, “Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum, nasip olursa Mayıs ayında emekli olacağım ve görevimden ayrılacağım görev yaptığım sürede sizlerle birlikte güzel hizmetlerimiz ve çalışmalarımız oldu. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin” dedi.

 

SULAKYURT’U ZİYARET ETTİ

Balışeyh İlçe ziyaretinden sonra, Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, Sulakyurt İlçesini ziyaret ettiler. Sulakyurt ilçesine gelişinde Vali Ali Kolat’ı Sulakyurt Kaymakamı, Fikret Dağ, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, personeller ve vatandaşlar karşıladı. Vali Kolat önce Sulakyurt Kaymakamlığını ziyaret etti ve burada İlçe Kaymakamı Fikret Dağ’dan ilçedeki faaliyetler hakkında bilgiler aldı ve bir süre sohbet etti. Kaymakam Fikret Dağ’a çalışmalarında ve işlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi. Kaymakamlık ziyaretinden sonra Vali Ali Kolat Sulakyurt Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı İsmail Bilik’ten belediye çalışmaları ve ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Belediye hizmet binasında bir süre sohbet ettikten sonra Vali Kolat Belediye Başkanı İsmail Bilik’e işlerinde ve çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi. Daha sonra Vali Ali Kolat sırasıyla Sulakyurt Halk Eğitim Müdürlüğünü İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, burada görevli personelle bir süre sohbet etti. Ayrıca İlçe esnaflarını da ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi. İlçeden ayrılışında, herkese teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin dedi.

 

DELİCE’Yİ ZİYARET ETTİ

Sulakyurt ilçe ziyaretinin ardından, Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, Delice İlçesini ziyaret ettiler. Delice ilçesine gelişinde Vali Ali Kolat’ı Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar personeller ve vatandaşlar karşıladı. Vali Kolat önce yapımı devam eden Delice Hükümet Konağı hizmet binası inşaatını gezerek yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı. Sonra Sırasıyla Delice Adliyesini ve Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Ali Kolat  Delice Kaymakamlığını ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Nevzat Karkacı’dan ilçedeki faaliyetler hakkında bilgiler aldı ve bir süre sohbet etti. Kaymakam Nevzat Karkacı’ya çalışmalarında ve işlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi. Kaymakamlık ziyaretinden sonra Vali Ali Kolat Delice Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Turgut Özdem’den belediye çalışmaları ve ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Bir süre sohbet ettikten sonra Vali Kolat Belediye Başkanı Turgut Özdem’e çalışlarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Belediye Başkanı Turgut Özdem Vali Kolat’a “Türkmenlerin Kadim Yurdu Delice” adlı kitabı takdim etti. Vali Ali Kolat sırasıyla Delice Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğini,  İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, personelle bir süre sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Son olarak Vali Ali Kolat ve beraberindekiler Delice İlçesi Çerikli Kasabası Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Nuh Şahin’den Belediye Çalışmaları ve Kasabada yapılan belediye faaliyetleri hakkında bilgiler aldı, Belediye binasında bir süre sohbet ettikten sonra Vali Kolat, Belediye Başkanı Nuh Şahin’e işlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi. Ayrıca Çerikli halkı ile bir süre sohbet etti ve onların taleplerini ve sorunlarını dinledi. İlgililere sorunların çözümü için gerekli talimatları verdi.  Çerikli Kasabasından ayrılırken Vali Kolat herkese teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x