Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vali Kolat, Karamanlı’yı ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Karşıyaka Mahallesinde oturan, engelli vatandaşımız Leyla Karamanlı’yı evinde ziyaret ettiler.

 

SOHBET ETTİLER

Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat ile birlikte ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir de bulundu. Vali Ali Kolat ve İlksen Kolat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfın kaydı bulunan, Evde Bakım Ücreti ve Özürlü Maaşı alan Leyla Karamanlı ile iftar sonrasında bir araya geldiler. Doğuştan engelli olan vatandaşımız Leyla Karamanlı ile bir süre sohbet eden Vali Kolat, Sosyal Devlet olmanın ilkesi gereği Valilik, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile engelli vatandaşlara her türlü sorunlarına ellerinden geldiği kadar yardım edildiğini, engelsiz bir yaşam için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Daha sonra, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat engelli vatandaşımız Leyla Karamanlı’ya çeşitli hediyeler verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu